Klanten vertellen

Contact

"Een super geslaagd tuinfeest!"

Wat een bijzondere avond was het voor mij afgelopen zaterdag!

Ik wil je echt even laten weten dat dit mede dankzij jou tot stand is gekomen. De hapjes waren heerlijk, en de sfeer zat er door de aankleding meteen in.
Maar ook zeker wil ik Wouter en Karin heel erg bedanken voor de goede zorgen, wat een top mensen!
Alles liep op rolletjes en dat viel op! Karin hield de gasten nauwlettend in de gaten en werden weer bijgeschonken voordat ze er om konden vragen, super!!
Ook een leuk compliment, iemand zei erg onder de indruk te zijn en of ze Karin niet mee naar De Bilt konden nemen voor een eigen feestje 😉

Jeroen, wil je Wouter en Karin alsjeblieft namens Kjeld en mij nog extra bedanken!

Ik kijk uit naar een volgende keer met Culinair Pakhuys!!

Maartje en Kjeld Heinekamp

"Fantastisch feest aan huis!"

We wilden even laten weten dat we een fantastische middag hebben gehad, mede door jullie catering en verzorging! De tapas waren heerlijk, en de verzorging was werkelijk perfect. Ook veel complimenten hierover gekregen van onze gasten.

Een hele dikke pluim voor jullie! Dank!

Dirk en Marise Hertroys

"Het was overheerlijk!"

Bedankt voor jullie goede zorgen! Het was overheerlijk. Zelfs onze kritische Peter, die om Dominicaans eten vroeg, was alleen maar lovend!

We zullen zeker weer aan jullie denken als we weer catering nodig hebben, en we zullen jullie aanraden aan ieder die daarom vraagt!

Business Art Service

Lindy Fourrier

"Een zeer geslaagde tasting lunch met vriendinnen"

Het was een zeer geslaagde middag! We hebben een vriendin verrast met een heerlijke tasting lunch. We waren heel blij met de visgerechten die erbij zaten, het was echt erg lekker allemaal. Bedankt voor jullie service!

Janne Flipsen

"Het was geweldig!"

Januari 2019: een openingsfeest op ons Slotje in Oosterhout. Nieuwe locatie, en een nieuwe cateraar. We kozen voor Culinair Pakhuys. Altijd spannend om met een nieuwe partij samen te werken, je wilt natuurlijk een topfeest neerzetten. Je krijgt immers maar een keer de kans om een feestelijke opening van je nieuwe locatie te organiseren. De voorbereiding samen met het Culinair Pakhuys verliep al soepel. Ze gaven hun eerlijke feedback op onze plannen en samen wisten we tot een mooi concept te komen. En de dag zelf... wat was het geweldig! Met de allergrootste dank aan het Culinair Pakhuys. Heerlijk eten, bijzonder vriendelijk en proactief personeel en een goede dienstverlening eromheen. Ik ben zeer tevreden en zal iedereen Culinair Pakhuys aanraden!

Move Beyond

Lisette Bourgonje

"Precies wat wij in gedachten hadden!"

Ik wil je hierbij nog ontzettend bedanken voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Het was mooie dag met veel liefde en lekker eten!

Het was ontzettend goed verzorgd en horen nog steeds van iedereen hoe lekker het was, jullie hebben precies uitgewerkt wat wij in gedachten hadden.

Bedankt namens Stefan en mij!

Bas en Stefan

"Dank!"

Onbezorgd je trouwerij vieren en weten dat de hapjes, drankjes, en diner samen met het bedienend personeel top zijn! Dat wilden wij graag op onze speciale dag. Het Culinair Pakhuys heeft al onze verwachtingen ruimschoots overtroffen waarbij ze voor de receptie meer dan 200 gasten hebben verwend en tijdens het diner 70 mensen verrast met een prachtig 3-gangen Italiaans diner. Van iedereen kregen wij complimenten, die geven wij graag door aan het team van Culinair Pakhuys! Dank dank!

Toon & Monique

"Kerstborrel Erasmus MC"

In december 2017 heeft Culinair Pakhuys de jaarlijkse kerstborrel bij het Erasmus MC te Rotterdam verzorgd. Deze kerstborrel was in één van de koude atria van ons nieuwe ziekenhuis en deels nog bouwgebied. Culinair Pakhuys heeft met de aankleding, het heerlijke eten en prima verzorging voor de drankjes gezorgd voor een warm gevoel om nooit te vergeten!

Erasmus MC

Irene Vink

"Steeds een succes"

Binnen onze organisatie is Culinair Pakhuys regelmatig gevraagd om recepties en buffetten te verzorgen. Steeds was dit een succes. Er wordt gewerkt met hoogwaardige ingrediënten en steeds zijn de gerechten of hapjes verrassend.
Binnen Praktijkschool Breda geeft het Culinair Pakhuys de leerlingen de mogelijkheid om te participeren. De samenwerking tussen het personeel en de leerlingen is steeds een feest om te ervaren.

Jaap Oomen - directeur Praktijkschool Breda en de ISK vestiging van het ROC West-Brabant.

Praktijkschool Breda / ROC West-Brabant

Jaap Oomen

"Paaspop"

Stichting Paaspop Den Hout wil het gehele team van Culinair Pakhuys enorm bedanken voor de geleverde kwaliteit en vriendelijkheid tijdens Paaspop Den Hout editie 2017. Of het nu backstage voor artiesten en genodigden, tijdens de sponsorbrunch of in de Foodcorner was....het maakt niet uit, het is TOP!
Mede door jullie is het een editie om nooit te vergeten!

Stichting Paaspop Den Hout

Ron van Mook

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op