Klanten vertellen

Contact

"Precies wat wij in gedachten hadden!"

Ik wil je hierbij nog ontzettend bedanken voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Het was mooie dag met veel liefde en lekker eten!

Het was ontzettend goed verzorgd en horen nog steeds van iedereen hoe lekker het was, jullie hebben precies uitgewerkt wat wij in gedachten hadden.

Bedankt namens Stefan en mij!

Bas en Stefan

"Dank!"

Onbezorgd je trouwerij vieren en weten dat de hapjes, drankjes, en diner samen met het bedienend personeel top zijn! Dat wilden wij graag op onze speciale dag. Het Culinair Pakhuys heeft al onze verwachtingen ruimschoots overtroffen waarbij ze voor de receptie meer dan 200 gasten hebben verwend en tijdens het diner 70 mensen verrast met een prachtig 3-gangen Italiaans diner. Van iedereen kregen wij complimenten, die geven wij graag door aan het team van Culinair Pakhuys! Dank dank!

Toon & Monique

"Kerstborrel Erasmus MC"

In december 2017 heeft Culinair Pakhuys de jaarlijkse kerstborrel bij het Erasmus MC te Rotterdam verzorgd. Deze kerstborrel was in één van de koude atria van ons nieuwe ziekenhuis en deels nog bouwgebied. Culinair Pakhuys heeft met de aankleding, het heerlijke eten en prima verzorging voor de drankjes gezorgd voor een warm gevoel om nooit te vergeten!

Erasmus MC

Irene Vink

"Steeds een succes"

Binnen onze organisatie is Culinair Pakhuys regelmatig gevraagd om recepties en buffetten te verzorgen. Steeds was dit een succes. Er wordt gewerkt met hoogwaardige ingrediënten en steeds zijn de gerechten of hapjes verrassend.
Binnen Praktijkschool Breda geeft het Culinair Pakhuys de leerlingen de mogelijkheid om te participeren. De samenwerking tussen het personeel en de leerlingen is steeds een feest om te ervaren.

Jaap Oomen - directeur Praktijkschool Breda en de ISK vestiging van het ROC West-Brabant.

Praktijkschool Breda / ROC West-Brabant

Jaap Oomen

"Paaspop 2017"

Stichting Paaspop Den Hout wil het gehele team van Culinair Pakhuys enorm bedanken voor de geleverde kwaliteit en vriendelijkheid tijdens Paaspop Den Hout editie 2017. Of het nu backstage voor artiesten en genodigden, tijdens de sponsorbrunch of in de Foodcorner was....het maakt niet uit, het is TOP!
Mede door jullie is het een editie om nooit te vergeten!

Stichting Paaspop Den Hout

Ron van Mook

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op