Een greep uit onze locaties

Contact

Heeft u een evenement, feest of borrel en zoekt u een sfeervolle locatie? Culinair Pakhuys werkt samen met diverse bijzondere locaties.

Theater De Bussel

Theater De Bussel is een begrip in Oosterhout en omstreken. Ontvang uw gasten in de sfeervolle theaterfoyer of combineer uw event met een voorstelling, waarbij Culinair Pakhuys een hapje en een drankje op maat verzorgt. Eerder verzorgden wij hier het diner voor 150 personen voor alle Burgemeesters van Brabant en Cinema Culinair, een bijzondere avond waarbij de gasten zich in de film bevonden en het gerecht aten dat op dat moment in de film te zien was.

Lambertuskerk Raamsdonk

Deze prachtige serene witte kerk in het buitengebied van Raamsdonk is een verrassende locatie voor uw event. Hier heeft Culinair Pakhuys als vaste partner verschillende huwelijken, feesten en diners verzorgd. Deze heel bijzondere locatie is geheel in te richten naar uw specifieke wensen, van groots tot intiem.

Lutherse Kerk Breda

De Lutherse Kerk in het centrum van Breda is grondig gerestaureerd. Ook hier hebben wij diverse diners mogen organiseren en zelfs borrels op de prachtige buitenplaats die bij de kerk hoort. De sfeer van weleer in een hedendaags jasje.

Vestzaktheater De Schelleboom

Vestzaktheater De Schelleboom is een stukje cultureel erfgoed, een unieke locatie midden in het centrum van Oosterhout. Een sfeervolle plek voor vergaderingen, borrels of andere bijeenkomsten. In het theater worden regelmatig trouwceremonies georganiseerd. Geniet na met een culinair hapje en drankje!

Vredeskerk Oosterhout

Een prachtige kerk, midden in Oosterhout, die alle ingrediƫnten voor een authentieke en stijlvolle bijeenkomst heeft! Velen gingen u voor: van een walking diner voor 175 personen tot een intiem diner voor 120 personen.

Culinair Pakhuys denkt graag met u mee, ook wanneer u zelf een bijzondere locatie heeft gevonden. Wij bieden catering op maat die helemaal past bij de gelegenheid. Natuurlijk verzorgen we ook een passende aankleding van de ruimte. Of u nu een stijlvol diner met wit tafellinnen of een informele borrel met verrassende hapjes en drankjes wilt organiseren. We bespreken graag uw wensen met u, waarbij nagenoeg niets onmogelijk is.

Neem contact met ons op