Lunchconcepten

Contact

Onze lunchconcepten zijn origineel, net even anders en vooral verrassend lekker!

 

Bread & Wrap
Een combinatie van diverse appetizerbroodjes en wraps, rijkelijk belegd met diverse ham- en vleessoorten, kazen en huisgemaakte salades. Smakelijk, gevarieerd en in klein formaat, voor meer keuze, meer beleving en meer smaak.

€ 8,25 p.p.

 

Stoere boterhammen
Stevige trek? Kies voor een stoere lunch met biologisch oerbrood in wit en bruin. Belegd met de beste charcuterie en kazen, verfijnde vissoorten en huisgemaakte paté. Uiteraard ontbreken verse krentenbolletjes met roomboter en suiker niet voor de zoete bite.

€ 8,25 p.p.

 

Sandwiches
Heerlijke authentieke Italiaanse focaccia’s, in onze oven gebakken met verse rozemarijn en zeezout. We maken ze in verschillende variaties met verse salades, charcuterie en kazen. Verfijnde driehoekjes geurend brood met verrassende toppings. Een broodlunch, maar dan anders!

€ 9,50 p.p.

 

Tasting lunch
Een mix van verschillende hapjes en bites, variërend van kleine broodjes, wraps en crostini’s in verrassende combinaties. Denk aan een kleine salade met couscous, een cocktail van garnaaltjes of vers fruit, afhankelijk van het seizoen. Verrassende combi’s en voor ieder wat wils!

€ 14,50 p.p.

 

Shared planking
Zin in iets anders dan anders? Onze houten planken met daarop de prachtigste hammen, kazen en charcuterie kun je met elkaar delen voor een mediterraan tintje. Natuurlijk met lekker vers en knapperig brood en smeersels.

€ 14,50 p.p.

Prijzen zijn excl. btw

Geef ons uw keuze door

Bij al onze lunches serveren wij een liter biologische verse melk per 5 personen en zorgen we voor borden, bestek en glazen. Zijn er dieetwensen, laat het ons weten, daar houden we natuurlijk graag rekening mee.